Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Hamon

Sat Hamon je sat napravljen od ravnog i okruglog porculana i vode. Ruke sata okreću se i lagano progutaju vodu svake sekunde. Ponašanje vodene površine neprestano je preklapanje valova proizvedenih od prošlosti do danas. Jedinstvenost ovog sata je da pokaže ne samo sadašnje vrijeme, već i nakupljanje i prigušivanje vremena, na što ukazuje vodena površina koja se mijenja svakog trenutka. Hamon je dobio ime po japanskoj riječi 'hamon', što znači ripling.

Naziv projekta : Hamon, Ime dizajnera : Kensho Miyoshi, Ime klijenta : miyoshikensho.

Hamon Sat

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.