Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Veliki Osvjetljeni Biljni Lonac

Divine

Veliki Osvjetljeni Biljni Lonac Ovo je veliki lagani lonac, napravljen od jednog ili dva komada opal plastike. Lonac uopće nema dna. Dakle, stavite ga oko rastućeg stabla. I rubove pričvrstite pomoću "brzih brava". A na dno dolazi LED svjetlo koje daje svjetlost u lonac i drvo i prilaz. Glavna razlika za ostale je ta što ovo postavljate oko rastućeg stabla. Ne stavite stablo da raste tamo.

Naziv projekta : Divine, Ime dizajnera : Ari Korolainen, Ime klijenta : Adessin Oy.

Divine Veliki Osvjetljeni Biljni Lonac

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.