Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

Spiral

Umivaonik Svježa voda jedan je od najcjenjenijih prirodnih resursa; čuli smo priče i legende kako zmije čuvaju dragocjeno i dragocjeno blago. Zato smo se nadahnuli od zmija koje su se omotale oko stožastog bazena za zaštitu vode. Još jedna značajka je da korištenje ruku za otvaranje slavine za vodu možda neće biti ugodno svima na javnim mjestima. U ovom se dizajnu koristi papučica za otvaranje i zatvaranje slavine pritiskom nožne papučice.

Naziv projekta : Spiral, Ime dizajnera : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Ime klijenta : AQ QALA BINALAR.

Spiral Umivaonik

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.