Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Blok Noža

a-maze

Blok Noža Dizajn bloka noževa s labirintom želi podjednako potaknuti naša mentalna i vizualna osjetila. Način na koji pohranjuje i organizira noževe jedinstveno je inspiriran igrom iz djetinjstva koji su svi poznati. Spajajući estetiku i funkcionalnost zajedno, a-labirint služi svojoj svrsi i još važnije gradi vezu s nama koja evocira emocije radoznalosti i zabave. Čista, u svom obliku, labirint omogućuje nam uživanje u svojoj jednostavnosti koja naredi mnogo više s manje. Zbog toga a-labirint stvara autentičnu inovaciju proizvoda uz nezaboravno korisničko iskustvo i izgled koji vam treba uskladiti.

Naziv projekta : a-maze, Ime dizajnera : Prompong Hakk, Ime klijenta : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Blok Noža

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.