Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Reklamni Plakat

Amal Film Festival

Reklamni Plakat Plakat je inspiriran veselim slavljem na festivalima. Dizajn je stvoren da prihvati i proslavi razlike koje postoje u bogatoj španjolskoj kulturi. Kako je Španjolska multikulturalna zemlja bogata svojom poviješću i identitetom, plakat je osmišljen kako bi istaknuo nadu između Europljana i Arapa, muslimana i kršćana. Projekt je osmišljen u studiju Barnbrook u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo. Dizajn postera bio je potreban 1 tjedan. Korištene boje, vrsta i simboli nadahnuti su sjecištem španjolske i arapske kulture.

Naziv projekta : Amal Film Festival, Ime dizajnera : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Ime klijenta : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Reklamni Plakat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.