Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Islamski Branding Identiteta

Islamic Identity

Islamski Branding Identiteta Koncept projekta marke koji ističe hibrid islamske tradicionalne ukrase i suvremenog dizajna. Kao klijent bio je vezan za tradicionalne vrijednosti, ali svejedno zainteresiran za suvremeni dizajn. Dakle, projekt se temeljio na dva osnovna oblika; krug i kvadrat. Ovi su oblici korišteni za isticanje kontrasta između kombiniranja tradicionalnih islamskih uzoraka i suvremenog dizajna. Svaka jedinica u uzorku korištena je jednom za identitet sofisticirane manifestacije. Srebrna boja korištena je za naglašavanje suvremenog izgleda.

Naziv projekta : Islamic Identity, Ime dizajnera : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Ime klijenta : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamski Branding Identiteta

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.