Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovački Centar

Fluxion

Trgovački Centar Inspiracija ovog programa dolazi iz brda mravinjaka koji ima jedinstvenu strukturu. Iako je unutarnja struktura brda mrava vrlo složena, ona može izgraditi ogromno i uređeno kraljevstvo. To pokazuje da je njegova arhitektonska struktura izuzetno racionalna. U međuvremenu, unutrašnjost gracioznih lukova brežuljaka od mrava gradi impozantnu palaču koja se čini izvanrednim. Stoga dizajner koristi mudrost mudraca za referencu kako bi izgradila umjetnički i dobro izgrađen prostor kao i brda mrava.

Naziv projekta : Fluxion, Ime dizajnera : Zhipeng Kang, Ime klijenta : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Trgovački Centar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.