Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Senzibilna Slavina

miscea LIGHT

Senzibilna Slavina Raspon svjetla miscea LIGHT sa senzorima koji se aktiviraju senzorom imaju integrirani dozator sapuna ugrađen izravno u slavinu za praktičnost i maksimalne higijene ruku. Pomoću brze i pouzdane senzorske tehnologije, raspršava sapun i vodu za higijensko i ergonomsko iskustvo pranja ruku. Ugrađeni raspršivač sapuna aktivira se kada ruka korisnika pređe preko sektora sapuna. Sapun se tada raspršuje samo kad se ruka korisnika stavi ispod ispitne slavine slavine. Voda se može primiti intuitivno držeći ruke ispod izlaza za vodu.

Naziv projekta : miscea LIGHT, Ime dizajnera : Rob Langendijk, Ime klijenta : miscea GmbH.

miscea LIGHT Senzibilna Slavina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.