Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Malo Tehnološka Maloprodajna

Cyfer

Malo Tehnološka Maloprodajna Interijeri maloprodajnih prostora u budućnosti, kao i u sadašnjosti, trebali bi biti dizajnirani na način koji promiče ugodno iskustvo kupovine i prilagođen vrsti proizvoda koji se prodaje. Cyfer je trgovina visokotehnoloških proizvoda dizajnirana na QR kodu. Minimalistički po svojoj prirodi elementi dizajna interijera i eksterijera zajedno stvaraju glatko tekuće okruženje naglašavajući snagu proizvoda koji se očekuje u budućnosti, dok percepciju neprekidno prekidaju irelevantne prepreke koje povećavaju razinu uživanja i povećavaju želju za interakcijom s proizvodima.

Naziv projekta : Cyfer, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Malo Tehnološka Maloprodajna

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.