Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Struktura Snopa Stupa

Brackets

Struktura Snopa Stupa Dizajn je tehničko rješenje za pružanje moduliranih sustava za rehabilitaciju beskorisnih prostora na krovovima diljem svijeta, prilagođavajući se prethodnoj strukturi svake zgrade. Jedna od njegovih više funkcija je očuvanje električne energije. Također je estetski dizajniran za funkcioniranje u unutrašnjosti bilo oblogom predviđenim za njega, u različitim materijalima ili završnim obradama, bilo pak naglaskom na opremanju kao što su counter-tops, stolovi i pregrade. Također nudi sustav solarnog grijača koji prostore čini energetski održivim.

Naziv projekta : Brackets, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Struktura Snopa Stupa

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.