Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Promotivni kalendar web stranice portala goo (http://www.goo.ne.jp) funkcionalni je kalendar s listom za svaki mjesec koja se pretvara u džep koji vam omogućuje da čuvate i upravljate svojim posjetnicama, bilješkama i primanjima. , Tema je Crveni niz kako bi se prikazala veza između goo-a i njegovih korisnika. Oba kraja džepa zapravo se drže crvenim šavovima koji postaju vrhunac dizajna. Kalendar u ugodno izražajnom obliku, baš je pravi za 2014. godinu.

Naziv projekta : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalendar

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.