Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni I Pregovarački Prostor

All Love in Town Sales Center

Izložbeni I Pregovarački Prostor Komercijalni prostor također bi mogao biti područje poslovanja usmjereno na umjetnost i estetiku koliko i kazalište i muzej. Malo dizajnera nikada nije pomislilo kako intenzivna kombinacija ljudi i okoline postaje toliko bitna nego što smo ikada očekivali. Stvorili smo unutarnji prostor koji je ljudima pogodio akord pri ulasku u njega koristeći najbolje jeftine sijalice, ping pong i božićne ukrasne kuglice. Iznijeli smo legendu o prodaji nekretnina o završnim prodajnim zadacima u tri u to vrijeme u cijeloj industriji zbog karakterističnog dizajna.

Naziv projekta : All Love in Town Sales Center, Ime dizajnera : Raynon Chiu, Ime klijenta : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Izložbeni I Pregovarački Prostor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.