Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera

Wild Life

Dizajn Interijera Dizajn govori samo o kreativnosti, a kreativnost sve o iznenađenjima! Kad se divlji život susretne s modernizmom i savršeno se zbliži, tada nastaju iznenađenja! Dizajner je spojio modernu jednostavnost s etničkim avanturama za jedinstveni prostor. Za zidove i namještaj koristila je neutralnu paletu boja bijele, bež i sive boje, uz dodatak boja akcenta u zidnoj umjetnosti i rasvjetnim tijelima. Da bi se izjasnio pri ulasku, dizajner je predstavio leteći kauč za kravlju kožu i viseće staklene kuglice sve napunjene umjetnim biljkama za svjež izgled. Uživajte u divljini!

Naziv projekta : Wild Life, Ime dizajnera : Shosha Kamal, Ime klijenta : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Dizajn Interijera

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.