Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Straw

Slavina Za Umivaonik Za Slavine Dizajn miješalice za umivaonik Straw slavina inspiriran je cijevastim oblicima mladih i zabavnih slamki za piće koje dolaze s osvježavajućim napitkom ljeti ili toplim napitkom zimi. Ovim projektom željeli smo istovremeno stvoriti objekt suvremenog, drznog i zabavnog dizajna. Pretpostavljajući da je umivaonik spremnik, početna ideja je namjeravala naglasiti slavinu kao kontaktni element s korisnikom, baš kao što su i slamke za piće točka za dodir s pićem.

Naziv projekta : Straw, Ime dizajnera : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Ime klijenta : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.