Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ležaljka

Riza Air

Ležaljka Suvremena dizajnerska stolica pogodna za dnevni boravak klubova, rezidencija i hotela. Napravljena organskom strukturom izgleda nadopunjena posebnom rešetkom na poleđini, stolica Riza ostvarena je samo s održivim masivnim drvetom i prirodnim lakovima. Inspiracija za dizajn dolazi iz djela katalonskog arhitekta Antonija Gaudija i ostavštine koju je modernistički arhitekt ostavio u Barceloni, ikada inspiriran elementima prirode i organskim izgledom.

Naziv projekta : Riza Air, Ime dizajnera : Thelos Design Team, Ime klijenta : Thelos.

Riza Air Ležaljka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.