Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ležaljka

Bessa

Ležaljka Dizajnirana za dnevni boravak hotela, odmarališta i privatnih rezidencija, ležaljka Bessa usklađuje se s modernim projektima uređenja interijera. Dizajn odaje spokoj koji poziva na iskustva koje treba zapamtiti. Rješavajući njegovu potpuno održivu proizvodnju, možemo uživati u ravnoteži oblika, suvremenog dizajna, funkcije i njegovih organskih vrijednosti.

Naziv projekta : Bessa, Ime dizajnera : Simon Reynaud, Ime klijenta : Thelos.

Bessa Ležaljka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.