Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Studentski Dom

Koza Ipek Loft

Studentski Dom Koza Ipek potkrovlje je dizajniran od strane craft312 studija kao studentskog pansiona i omladinskog centra, kapaciteta 240 kreveta na 8000 m2 površine. Izgradnja potkrovlja Koza Ipek dovršena je u svibnju 2013. Općenito, ulaz u pansion, pristup omladinskom centru, restoran, konferencijska sala i predvorje, radne dvorane, sobe i administrativni uredi u više od 12 kata zgrade koja se sastoji od inovativne, moderne i dizajnirani su udobni životni prostori. Sobe za 2 osobe u temeljnim ćelijama raspoređene su prema svakom katu, dva odjeljka i 24 osobe.

Naziv projekta : Koza Ipek Loft, Ime dizajnera : Craft312 Studio, Ime klijenta : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Studentski Dom

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.