Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Senzibilna Slavina

miscea KITCHEN

Senzibilna Slavina Sustav miscea KITCHEN prvi je svjetski kuhinjski slavin za doziranje bez tekućina s više tekućina. Kombinirajući 2 raspršivača i slavinu u jedinstveni i jednostavan za uporabu sustav, eliminira potrebu za zasebnim dozatorima oko kuhinjskog radnog prostora. Slavina je potpuno bez dodira, radi maksimalne higijene ruku i smanjuje širenje štetnih bakterija. U sustav se mogu koristiti različite visokokvalitetne i učinkovite sapune, deterdžente i dezinfekciona sredstva. Odlikuje se najbržom i najpouzdanijom senzorskom tehnologijom dostupnom na tržištu za precizne performanse.

Naziv projekta : miscea KITCHEN, Ime dizajnera : Rob Langendijk, Ime klijenta : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Senzibilna Slavina

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.