Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Predictive Solutions

Korporativni Identitet Predictive Solutions je dobavljač softverskih proizvoda za prognostičku analizu. Proizvodi tvrtke koriste se za izradu predviđanja analizom postojećih podataka. Oznaka tvrtke - sektori u krugu - nalikuje grafici pie-shema, a također vrlo stilizirana i pojednostavljena slika oka u profilu. Platforma marke „prolijevanje svjetla“ pokretač je za sve grafičke marke. I promjenjivi, apstraktni fluidni oblici i tematski pojednostavljene ilustracije koriste se kao dodatna grafika u raznim aplikacijama.

Naziv projekta : Predictive Solutions, Ime dizajnera : Mikhail Puzakov, Ime klijenta : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Korporativni Identitet

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.