Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

SERENAD

Stolica Poštujem sve vrste stolica. Po mom mišljenju, jedna od najvažnijih i klasičnih i posebnih stvari u dizajnu interijera je stolica. Ideja o stolici Serenada dolazi od labuda na vodi koji se okrenuo i stavio joj lice među krila. Možda sjajna i glatka površina stolice Serenad s drugačijim i posebnim dizajnom napravljena je samo za vrlo posebna i Jedinstvena mjesta.

Naziv projekta : SERENAD, Ime dizajnera : Ali Alavi, Ime klijenta : Ali Alavi Design.

SERENAD Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.