Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Rizičnu trgovinu osmislila je i stvorila mala, dizajnerski studio i vintage galerija koju je osnovao Piotr Płoski. Zadatak je predstavljao brojne izazove, budući da se butik nalazi na drugom katu stambene kuće, nema izlog i ima površinu od samo 80 m2. Tu je došla ideja udvostručenja područja, koristeći prostor kako na stropu, tako i na podni prostor. Postignuta je gostoljubiva, domaća atmosfera, iako je namještaj zapravo obješen na stropu. Rizična trgovina dizajnirana je prema svim pravilima (čak prkosi gravitaciji). U potpunosti odražava duh marke.

Naziv projekta : Risky Shop, Ime dizajnera : smallna, Ime klijenta : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.