Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Snowskate

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg Izvorni Snow Skate ovdje je predstavljen u sasvim novom i funkcionalnom dizajnu - od mahagona od tvrdog drva i s trkačima od nehrđajućeg čelika. Jedna je prednost što se mogu koristiti tradicionalne kožne čizme s petom, a kao takve ne postoji potražnja za posebnim čizmama. Ključno u praksi klizanja je jednostavna tehnika vezanja, jer su dizajn i konstrukcija optimizirani dobrom kombinacijom širine i visine klizaljke. Drugi odlučujući faktor je širina trkača koja optimizira upravljanje klizanjem na čvrstom ili tvrdom snijegu. Trkači su od nehrđajućeg čelika i opremljeni su učvršćenim vijcima.

Naziv projekta : Snowskate, Ime dizajnera : KT Architects, Ime klijenta : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.