Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept temelji se na kombinaciji materijalnih i nematerijalnih komponenti koje zajedno stvaraju medijsku platformu. Središnju točku ove platforme karakterizira predimenzionirana zdjela kao simbol za apstraktnu alkemijsku čašicu iznad koje se projicira holografski dijagram plutajućeg lanca DNK. Ovaj hologram DNK, koji zapravo predstavlja slogan „Obećanje za život“, okreće se polako i sugerira lakoću života ljudskog organizma bez simptoma. Rotirajući DNK hologram ne predstavlja samo tok života već i odnos svjetla i samog života.

Naziv projekta : Pharmacy Gate 4D, Ime dizajnera : Peter Stasek, Ime klijenta : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Koncept Korporativne Arhitekture

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.