Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Terapija-Salon Za Zubnu Ljepotu

Dental INN

Terapija-Salon Za Zubnu Ljepotu Projekt "Dental INN" osmišljen je kao stomatološka ustanova u obliku terapijskog salona za dentalnu ljepotu u Viernheimu u Njemačkoj. Projekt predstavlja novi koncept dizajna interijera za stomatološke ordinacije tematske "ljekovite učinke organskih oblika i prirodnih struktura", a uglavnom je razvijen za dr. Bergmanna, međunarodnog akreditiranog stomatologa za implantate. Uz stomatološke tretmane poput furnira i izbjeljivanja, dr. Bergmann i njegov tim, između ostalog, pružaju i simpozije o implantologiji za brojne mlade stomatološke kirurge iz Europe, Azije i Afrike.

Naziv projekta : Dental INN, Ime dizajnera : Peter Stasek, Ime klijenta : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapija-Salon Za Zubnu Ljepotu

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.