Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica Za Ljuljanje

xifix2base rocking-chair-one

Stolica Za Ljuljanje Dizajn stolice za ljuljanje zasniva se na potrebnom minimumu fizike i materijala - realizira ga jedna beskrajna cijev. Stabilnost se postiže obliku petlje. Daljnje konstrukcije i priključci nisu potrebni. Stolica nema nikakvih uglova samo krivulje - skladne krivulje. To je tanka i ugodna stolica za ljuljanje - bez ukrasa i dodatnih konstrukcija. Namijenjen je opuštanju područja poput dnevnih soba. Minimizirana konstrukcija jedne cijevi je odmah vidljiva.

Naziv projekta : xifix2base rocking-chair-one, Ime dizajnera : Juergen Josef Goetzmann, Ime klijenta : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Stolica Za Ljuljanje

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.