Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

xifix2base arm-chair-one

Fotelja Dizajn fotelje temelji se na potrebnom minimumu fizike i materijala - realizira ga jedna beskrajna cijev. Stabilnost se postiže obliku petlje. Daljnje konstrukcije i priključci nisu potrebni. Ugodna je fotelja - bez ukrasa i dodatnih konstrukcija. Sastoji se od metalnog nosača i sjedala, što omogućava različite materijale poput drveta, metala, kože, tkanine ili ratana - na otvorenom. Namijenjen je opuštanju područja poput dnevnog boravka, zona čekanja, ureda i salona - izvana i izvana.

Naziv projekta : xifix2base arm-chair-one, Ime dizajnera : Juergen Josef Goetzmann, Ime klijenta : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fotelja

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.