Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Živa Glazbena Traka

Lido Cafe

Živa Glazbena Traka Prvi kat je doživljaj pod vodom, a drugi kat je iznad vodeni doživljaj. Podvodno iskustvo uključuje svjetlosne organe kao pozadinsku pozadinu, DMX LED pozadinski osvijetljenu staklenu traku s ribljim mjerilima, svilene svjetiljke u obliku ribe DMX, spremnike za ribu u prozorskim prozorima, a cijeli je prostor osvijetljen svjetlima s efektom H2O. Na drugom katu tanke okomite trake zrcala nasumičnim razmakom utisnute su u šumski zidni zid. Lasersko osvjetljenje i kretanje ogledaju se u trakama zrcala i pojačavaju osjećaj pokreta, istovremeno sugerirajući sunčevu svjetlost kroz drveće

Naziv projekta : Lido Cafe, Ime dizajnera : Mario J Lotti, Ime klijenta : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Živa Glazbena Traka

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.