Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pijem kavu i tanjurić

LOA Coffee Cup

Pijem kavu i tanjurić Pijenje kave označava početak dana, je povod za sastanke i definira kraj ručak, ne zaboravljajući da je za neke predstavlja početak proširene sati rada i istraživanja. Živi, radi i zabava su prostori i aktivnosti koje su povezane s činom ispijanja kave. To je razlog zašto dizajn kupa je kontinuirani zrakoplov namjerava usvojiti tehniku ​​"origami" kao morfološke izražavanja.

Naziv projekta : LOA Coffee Cup, Ime dizajnera : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Ime klijenta : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Pijem kavu i tanjurić

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.