Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kreativna Pregradnja

Redefinition

Kreativna Pregradnja Projekt je bio kratak da se održi planinski kontekst, a da se pri tome ne ostave rustikalni spomenci na prevladavajuće tipologije planinskih stanova. Uključila je veliku obnovu tipične planinske kuće. Sve bi se izrađivalo na licu mjesta, koristeći osnovne metale, borove šume i mineralne agregate, ljudski rad i stručnost. Glavna ideja koja je bila iza toga je omogućiti predmetima da dobiju na korištenje i sentimentalnu vrijednost nakon što ih vlasnici smatraju korisnim i poznatim, kao i da dizajniraju s obzirom na transformatorsku snagu materijala.

Naziv projekta : Redefinition, Ime dizajnera : Helen Brasinika, Ime klijenta : BllendDesignOffice.

Redefinition Kreativna Pregradnja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.