Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transformabilna Sofa

Mäss

Transformabilna Sofa Htio sam stvoriti modularni kauč koji se može transformirati u nekoliko zasebnih rješenja za sjedenje. Čitav namještaj sastoji se od samo dva različita komada istog oblika koji tvore mnoštvo rješenja. Glavna struktura je isti bočni oblik naslona za ruku, ali samo deblji. Nasloni za ruke mogu se okrenuti za 180 stupnjeva kako biste promijenili ili nastavili glavni komad namještaja.

Naziv projekta : Mäss, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : .

Mäss Transformabilna Sofa

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.