Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajni Set

Wavy

Čajni Set Inspiriran travertinskom terasom u prirodi, Wavy je čajni set koji će vam donijeti jedinstveno iskustvo čaja. Inovativne ručke razvijene su da udobno stanu u vaše ruke. Sklonivši šalicu dlanovima, otkrit ćete da se otvara poput vodenog ljiljana i dovesti vas do trenutka spokoja.

Naziv projekta : Wavy, Ime dizajnera : Patricia Sheung Ying Wong, Ime klijenta : Patricia Wong.

Wavy Čajni Set

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.