Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Kagome

Stolica Dizajniran od strane Shinn Asano s pozadinom grafičkog dizajna, Sen je 6 komadna čelična garnitura koja 2D linije pretvara u 3D oblike. Svaki komad, uključujući „kagome stolicu“, stvoren je linijama koje minimaliziraju višak kako bi se izrazila i forma i funkcionalnost u nizu aplikacija, nadahnutih jedinstvenim izvorima poput tradicionalnog japanskog zanata i uzoraka. Kagome stolica izrađena je od 18 pravokutnih trokuta koji se međusobno podupiru, a kada se gleda odozgo, tvori tradicionalni japanski zanatski uzorak kagome moyou.

Naziv projekta : Kagome, Ime dizajnera : Shinn Asano, Ime klijenta : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Stolica

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.