Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svijećnjaci

Hermanas

Svijećnjaci Hermanas je obitelj drvenih svijećnjaka. Oni su poput pet sestara (hermana) spremnih da vam pomognu u stvaranju ugodne atmosfere. Svaki svijećnjak ima jedinstvenu visinu, tako da kombinirajući ih zajedno moći ćete simulirati svjetlosni učinak svijeća različitih veličina jednostavnim korištenjem standardnih svjetala. Ovi svijećnjaci izrađeni su od okrenute bukve. Oslikane su u različitim bojama što vam omogućuje da stvorite svoju vlastitu kombinaciju kako bi stala na vaše omiljeno mjesto.

Naziv projekta : Hermanas, Ime dizajnera : Maurizio Capannesi, Ime klijenta : .

Hermanas Svijećnjaci

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.