Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plutajuće Odmaralište I Morski Opservatorij

Pearl Atlantis

Plutajuće Odmaralište I Morski Opservatorij Plutajuće održivo odmaralište i morski opservatorij koji se uglavnom nalazi u Cagayan Ridgeu morskom biološkom koridoru u Sulu moru (otprilike 200km istočno od Puerto Princese, obala Palawana i 20km sjeverno od oboda prirodnog parka Tubbataha grebena), što je odgovor na potrebe naše zemlje za način da se poveća svijest ljudi o očuvanju naše morske biološke raznolikosti izgradnjom monumentalnog turističkog magneta po kojem je naša zemlja Filipini lako poznata.

Naziv projekta : Pearl Atlantis, Ime dizajnera : Maria Cecilia Garcia Cruz, Ime klijenta : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Plutajuće Odmaralište I Morski Opservatorij

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.