Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slušalice S Monitorima U Ušima

ZTONE

Slušalice S Monitorima U Ušima Kao dodatna oprema za život, ove slušalice dolaze s konceptom nakita. Sastoji se od patentnog uha na vrhu koji je tijelo oblikovano prema ušnoj zdjelici. Prošireni fleksibilni vrh krila uši poboljšava stabilnost uha tako što podupire greben uha. Izum je proizveden silikonom kako bi se povećala maksimalna fleksibilnost. Odjeljak glave oblika gljive dizajniran je tako da se uvuče u ušni kanal, kako bi se osiguralo najbolje zaptivanje od vanjske buke. Pruža ekonomično rješenje u zamjenu prilagođenog monitora premium cijene, a istovremeno nudi najtačniju reprodukciju zvuka.

Naziv projekta : ZTONE, Ime dizajnera : IMEGO Infinity LLC, Ime klijenta : I-MEGO.

ZTONE Slušalice S Monitorima U Ušima

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.