Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transportno Pakiranje

The Cube

Transportno Pakiranje Naš proizvodni potpis Cube je otvoreni sistem za kreiranje arhitekture koji je patentirana razaračka tehnologija u industriji ambalaže; To je jedino tržišno rješenje dizajnirano za prelazak s utovara proizvoda na kraju proizvodne linije, do kamiona za dostavu do direktnog prodajnog salona ili distributera mnogih različitih industrija, smanjujući pakiranje i eliminirajući slojeve troškova , Bio je prvi dizajn ambalaže koji je ispunio Walmartove smjernice za zaštitu okoliša i ISTA testiranje.

Naziv projekta : The Cube, Ime dizajnera : Luis Felipe Rego, Ime klijenta : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportno Pakiranje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.