Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba I Trgovina Rasvjeta

Light Design Center Speyer, Germany

Izložba I Trgovina Rasvjeta Izložba novog svjetlosnog centra Speyer smještena u tvorničkoj zgradi trebala je biti zamišljena kao izložbeni prostor, prostor za savjetovanje i mjesto susreta. Ovdje je trebao biti napravljen okvir koji generira efekte sinergije dizajna interijera za sve najnovije svjetlosne trendove, tehnologije i dizajne svjetla. Njegova sofisticirana struktura trebala je izgraditi okosnicu cijele izložbe svjetla, ali istodobno nikada nije zasjenila prioritet rasvjetnih objekata koji će se izlagati. U tu je svrhu priroda stvorila objedinjujući oblik kao nadahnuće: „twister“, prirodni fenomen s nevidljivim silama ...

Naziv projekta : Light Design Center Speyer, Germany, Ime dizajnera : Peter Stasek, Ime klijenta : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Izložba I Trgovina Rasvjeta

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.