Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Regala

Quadro Qusabi

Sustav Regala Sustav regala Quadro Qusabi (ili ukratko QQ) inspiriran je svestranošću skela. Qusabi (na japanskom znači "klin") umeću se u otvore na željenoj visini. Police i ladice postavljaju se na Qusabi klinove bez alata ili matica. Bilo koja polica ili ladica može se zamijeniti u bilo kojem trenutku. Jednostavno je sastaviti novi QQ sustav samo s 2 police, 4 police i jednim čepom. Najmanja veličina police je 280 kvadratnih cm. Ostale veličine polica su 8 cm šire ili duže. QQ sustav možete ponovno sastaviti i proširiti beskrajno dodavanjem novih postova i polica u postojeći sustav.

Naziv projekta : Quadro Qusabi, Ime dizajnera : Sonia Ponka, Ime klijenta : MultiMono.

Quadro Qusabi Sustav Regala

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.