Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetna Topografija

Artificial Topography

Umjetna Topografija Veliki namještaj poput špilje Ovaj je nagrađivani projekt osvojio veliku nagradu za umjetnost u međunarodnom natjecanju kontejnera. Moja ideja je izdubiti volumen unutar spremnika kako bi se izgradio amorfan prostor poput pećine. Izrađena je od samo plastičnog materijala. Oko 1000 listova mekog plastičnog materijala debljine 10 mm izrezano je u obliku konture i laminirano je poput sloja. Ovo nije samo umjetnost, već i veliki namještaj. Budući da su svi dijelovi mekani poput sofe, i osoba koja ulazi u ovaj prostor može se opustiti pronalazeći mjesto pogodno za oblik vlastitog tijela.

Naziv projekta : Artificial Topography, Ime dizajnera : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Ime klijenta : .

Artificial Topography Umjetna Topografija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.