Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
High End Tv

La Torre

High End Tv U ovom dizajnu ne postoji prednji poklopac koji drži ekran. Televizor se drži iza stražnjeg ormara skrivenog iza ploče zaslona. Eloksalni tanki okvir koji okružuje zaslon koristi se samo za kozmetičku iluziju. Iz svih ovih razloga, samo dominantan element je zaslon za razliku od običnog TV oblika. Eiffelov toranj izvor je inspiracije za La Torre. Neke od glavnih sličnosti ove dvojice su reformisti svog vremena i imaju isti pogled sa strane.

Naziv projekta : La Torre, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : .

La Torre High End Tv

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.