Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Televizijski Vodio 47 "koji Podržava Hd Emitiranje

Triump

Televizijski Vodio 47 "koji Podržava Hd Emitiranje Konstruktivistički pristupi koji potiču osjećaj glatkoće, uredni rubovi bili su naša inspiracija. Dizajner je želio njegovati zgodna i vizualna osjetila publike iluzijama stvorenim različitim materijalima kao što su staklo, lim, kromirane površine i bijela svjetlost.

Naziv projekta : Triump, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : .

Triump Televizijski Vodio 47 "koji Podržava Hd Emitiranje

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.