Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Naslovnica Za Izbornik

Magnetic menu

Naslovnica Za Izbornik Nekoliko plastičnih prozirnih folija povezanih s magnetima koji služe kao savršeni pokrov za različite vrste tiskanog materijala. Jednostavan za korištenje. Jednostavan je za proizvodnju i održavanje. Proizvod koji dugotrajno štedi vrijeme, novac, sirovine. Ekološki. Lako se prilagođava u različite svrhe. Idealna upotreba u restoranima kao prekrivač za jelovnike. Kada vam konobar, primjerice, donese samo jednu stranicu s voćnim koktelima i samo jednu stranicu za kolače za svog prijatelja, to je gotovo poput personaliziranih jelovnika napravljenih samo za vas.

Naziv projekta : Magnetic menu, Ime dizajnera : Dragan Jankovic, Ime klijenta : .

Magnetic menu Naslovnica Za Izbornik

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.