Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Za Kuću I Ured

Flying Table

Namještaj Za Kuću I Ured Jedinstven namještaj, koji donosi radost. Jednostavno za proizvodnju. Dajte pokret iluziji. Nema drugog analoga za ovaj namještaj. Na prvi pogled može se zamisliti da stol neće stajati i odmah će pasti, ali, kombinirajući tri glavna detalja: metalni okvir, ormar s ladicama i gornji stol, konstrukcija je postala stabilna i tvrda. Ova se ideja može koristiti s ormarom, kabinetom i drugim stvarima. Svi će proizvodi donijeti leteću iluziju.

Naziv projekta : Flying Table, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Flying Table Namještaj Za Kuću I Ured

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.