Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Predlošci Za Crtanje

insectOrama

Predlošci Za Crtanje InsectOrama je skup od 6 predložaka za crtanje koji sadrže 48 oblika. Djeca (i odrasli) mogu ih koristiti za crtanje imaginarnih stvorenja. Suprotno većini predložaka za crtanje, insectOrama ne sadrži cjelovite oblike, već samo dijelove: glave, tijela, šape ... Naravno dijelove insekata, ali i dijelove drugih životinja i ljudi. Korištenjem olovke na papiru možete pratiti beskonačni niz stvorenja i nakon toga ih obojati.

Naziv projekta : insectOrama, Ime dizajnera : Stefan De Pauw, Ime klijenta : .

insectOrama Predlošci Za Crtanje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.