Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Seoska Kuća

House On Pipes

Seoska Kuća Mreža vitkih čeličnih cijevi postavljenih na postupan način minimizira zgradu građevine, istovremeno pružajući krutost i stabilnost za podizanje životnog prostora iznad ovoga. U skladu s minimalističkim pristupom ikonama, ova seoska kuća dizajnirana je u okviru postojećih stabala da bi smanjila unutarnji dobitak topline. Tome je pomoglo i namjerno posrtanje blokova Fly pepela na pročelju, a rezultirajuća praznina i sjena prirodno hlade zgradu. Podizanje kuće osiguralo je i da je krajolik bio neprekidan i da su pogledi bili neograničeni.

Naziv projekta : House On Pipes, Ime dizajnera : PARALLAX, Ime klijenta : Parallax.

House On Pipes Seoska Kuća

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.