Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera

Arthurs

Dizajn Interijera Suvremeni sjevernoamerički roštilj, koktel salon i krovna terasa smješteni u Midtownu u Torontu slave rafinirani klasični jelovnik i popustljiva pića s potpisom. Arthur's Restaurant ima tri različita prostora za uživanje (blagovaonica, bar i krovni popločani dio) koji se istovremeno osjećaju intimno i prostrano. Strop je jedinstven po svom dizajnu obloženih drvenih ploča s furnirom od drva, konstruiranim da poboljšaju osmerostrani oblik prostorije i oponašaju izgled presječenog kristala koji visi gore.

Naziv projekta : Arthurs, Ime dizajnera : Unique Store Fixtures, Ime klijenta : Unique Store Fixtures.

Arthurs Dizajn Interijera

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.