Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutarnji Zajednički Prostori

Highpark Suites

Unutarnji Zajednički Prostori Zajednička područja Highpark Suites istražuju besprijekornu integraciju urbanih gen-Y stilova života sa zelenim životom, poslom, zabavom i zajednicom. Od predvorja wow-faktora do skulpturalnih nebeskih terena, funkcionalnih dvorana i zabavnih dvorana za sastanke, ovi su prostori namijenjeni stanovnicima da ih koriste kao produžetak svojih domova. Inspirisan besprijekornim zatvorenim životom na otvorenom, fleksibilnošću, interaktivnim trenutcima i paletom urbanih boja i tekstura, MIL Design je pomikao granice da stvori jedinstvenu, održivu i holističku zajednicu u kojoj svaki prostor ima na umu stanovnike i tropsko okruženje.

Naziv projekta : Highpark Suites , Ime dizajnera : MIL Design & Construction, Ime klijenta : MIL Design.

Highpark Suites  Unutarnji Zajednički Prostori

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.