Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Mobilna Aplikacija Za Upoznavanje

Flame

Mobilna Aplikacija Za Upoznavanje Sreating the Flame mobile app, Wadoo. tim koji želi učiniti aplikaciju privlačnom za korisnike. Dakle, Wadoo. stručnjaci su smislili jednostavnu, ali privlačnu funkciju pravljenja parova u skladu s glazbenim preferencijama. Ova značajka pruža korisnicima širi spektar mogućnosti za interakciju s aplikacijom. Naravno, ciljna funkcija ostaje upoznavanje novih ljudi. Međutim, kako bi ovaj postupak bio privlačan, korisnik može odabrati par na temelju glazbenih preferencija. Na taj način korisnici mogu započeti komunikaciju o interesima i okusiti svoj udio u messengeru i krenuti prema stvarnom datumu.

Naziv projekta : Flame, Ime dizajnera : Artur Konariev, Ime klijenta : Wadoo. Product Design Agency.

Flame Mobilna Aplikacija Za Upoznavanje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.