Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uv Sterilizator

Sun Waves

Uv Sterilizator SunWaves je sterilizator sposoban eliminirati klice, plijesni, bakterije i viruse u samo 8 sekundi. Dizajniran za razbijanje bakterijskog opterećenja prisutnog na površinama kao što su šalice za kavu ili tanjurići. SunWaves je izumljen imajući na umu tešku situaciju u godini COVID-19 kako bi vam pomogao da uživate u gesti kao što je sigurno ispijanje čaja u kafiću. Može se koristiti u profesionalnom i kućnom okruženju jer se jednostavnom kretnjom sterilizira u vrlo kratkom vremenu kroz UV-C svjetlo koje ima dug životni vijek i minimalno održavanje, a također pomaže u smanjenju materijala za jednokratnu upotrebu.

Nagrada

Nagrada

Nagrada Ovaj dizajn je realiziran kako bi pridonio normalizaciji života tijekom samoizolacije, te kreirao posebnu nagradu za pobjednike online turnira. Dizajn nagrade predstavlja transformaciju pijuna u kraljicu, kao priznanje igračevom napredovanju u šahu. Nagrada se sastoji od dvije ravne figure, kraljice i pijuna, koje su umetnute jedna u drugu zbog uskih utora koji čine jednu čašu. Dizajn nagrade je izdržljiv zahvaljujući nehrđajućem čeliku i prikladan je za transport do dobitnika poštom.

Vješalica

Linap

Vješalica Ova elegantna vješalica za odjeću pruža rješenja za neke od najvećih problema - poteškoće umetanja odjeće s uskim ovratnikom, poteškoće vješanja donjeg rublja i trajnost. Inspiracija za dizajn došla je od spajalice koja je kontinuirana i izdržljiva, a konačno oblikovanje i izbor materijala zaslužna su za rješenja ovih problema. Rezultat je izvrstan proizvod koji krajnjem korisniku olakšava svakodnevni život i ujedno lijep dodatak butik dućana.

Zaštita Zaslona Za Mobilne Igre

Game Shield

Zaštita Zaslona Za Mobilne Igre Monifilmov Game Shield zaštitni je zaslon od 9H kaljenog stakla napravljen za ERA mobilnih uređaja 5G. Optimiziran je za intenzivno i dugotrajno gledanje zaslona s Ultra glatkoćom zaslona od samo 0,08 mikrometara hrapavosti za korisnika da može pomicati i dodirivati s optimalnom brzinom i preciznošću, što ga čini idealnim za mobilne igre i zabavu. Također pruža 92,5-postotnu jasnoću zaslona s mogućnošću propuštanja s nultim crvenim iskričavim i drugim značajkama zaštite očiju kao što su Anti Blue Light i Anti-glare za dugotrajnu udobnost gledanja. Game Shield može se izraditi i za Apple iPhone i Android telefone.

Trkačke Medalje

Riga marathon 2020

Trkačke Medalje Medalja 30. obljetnice Međunarodnog maratonskog staza u Rigi ima simboličan oblik koji povezuje dva mosta. Beskonačno kontinuirana slika koju predstavlja 3D zakrivljena površina dizajnirana je u pet veličina prema kilometraži medalje, kao što su puni maraton i polumaraton. Završna obrada je mat brončana, a na poleđini medalje ugraviran je naziv turnira i kilometraža. Vrpca je sastavljena od boja grada Rige, s gradacijama i tradicionalnim latvijskim uzorcima u suvremenim uzorcima.

Program Dizajnerskih Događanja

Russian Design Pavilion

Program Dizajnerskih Događanja izložbe, dizajnerski konkursi, radionice, edukativno savjetovanje o dizajnu i izdavanje projekata čiji je cilj promocija ruskih dizajnera i marki u inozemstvu. Naše aktivnosti potiču ruske dizajnere na usavršavanju svojih znanja i vještina kroz međunarodne projekte i pomažu im da razumiju svoju ulogu u dizajnerskoj zajednici, kako promovirati i učiniti njihove proizvode konkurentnima i stvarati istinske inovacije.