Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naručuje Sinans Mansions u Šangaju za proslavu Kineske Nove godine 2017. Sastoji se od privremenog paviljona plus interaktivnog LED svjetla "rezonanca" pričvršćenog na unutarnjoj površini. Koristi Low-Fi tehnike za vizualizaciju rezonantnih frekvencija svojstvenih prirodnom okruženju, kroz interakciju javnosti i okolnih elemenata otkrivenih LED mrežom. Paviljon osvjetljava javno područje kao odgovor na vibracijske podražaje. Osim što posjetitelji mogu doći napraviti želje proljetnog festivala, može se koristiti i kao pozornica izvedbe.

Naziv projekta : ResoNet Sinan Mansions, Ime dizajnera : William Hailiang Chen, Ime klijenta : Sinan Mansions.

ResoNet Sinan Mansions Paviljon

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.